Kennis doorgeven

Wij, bij WaalWeb, doen meer dan ons achter onze computer verbergen om websites te ontwikkelen. Ieder van ons strekt regelmatig de benen om de opgedane kennis van de verschillende onderwerpen die we tegenkomen in ons werk, te delen met collega webdesigners en ontwikkelaars. We zijn er trots op dat we lesgeven aan verschillende onderwijsinstellingen en hogescholen in het land. We delen onze kennis zelfs wereldwijd met online trainingen bij W3C over responsive design. Het inspireert ons om onze kennis te delen met anderen en we zijn blij met de inzichten die we in ruil weer terug krijgen

WaalWeb beschikt ook over een eigen cursusruimte in Halfweg (vlakbij Amsterdam) die plaats biedt aan vier cursisten. Kleine groepen dus met veel ruimte voor individuele aandacht op een unieke lokatie: gratis parkeerruimte voor de deur, een station een paar stappen verderop en een heerlijke tuin om te lunchen als het weer het toelaat. 

We bieden een ruim aanbod van trainingen waaronder onderwerpen als: HTML(5), CSS(3), Responsive Design, Javascript/jQuery, PHP, WordPress, Photoshop, Illustrator, InDesign.

Overzicht van onze trainingen